Aanmelden bij ZBW


Aanmelden als zzp’er?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als (zelfstandig) opdrachtnemer? Dan ben je bij Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) aan het juiste adres. Wij kunnen jou op verschillende manieren bemiddelen bij onze opdrachtgevers: Ad hoc, poolbeheer of op projectbasis.

Aanmelden als sollicitant
Ben jij op zoek naar ander werk of wil je gewoon een nieuwe uitdaging aangaan in de zorg en welzijn sector? Zorg-en Bemiddelingsbureau Witting helpt je graag bij je overstap en sollicitatie. Of je nu net van school komt of al de nodige werkervaring hebt, wij zorgen voor de juiste match.

Opdrachten & vacatures
Bekijk ons vacatureoverzicht voor opdrachten, vaste en tijdelijke functies. Staat er al een geschikte opdracht of vacature op ons vacatureoverzicht? Solliciteer dan direct! Staat jouw baan of opdracht er nog niet tussen? Meld je dan aan via ons aanmeldingsformulier.

Aanmelding bij ZBW
Na ontvangst van jouw sollicitatie of aanmelding nemen wij contact met je op voor de eerste kennismaking. Door je aan te melden bij ZBW blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste opdrachten en vacatures!

Onze kennis in de zorg komt jou zeker van pas!*) Verplichte velden
Deze graag invullen, anders komt uw mail wellicht niet goed of onvolledig bij ons aan.

Deel deze pagina© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted