Opdrachtgever in de zorg


Komt het bij u wel eens voor dat u binnen uw personeelsbestand geen toereikende zorg kunt verlenen aan uw zorgvragers en/of bewoners? Dit kan bijvoorbeeld komen door personeelstekorten (structureel, tijdens de zomermaanden, ziekte of verlof), maar ook vanwege onverwachte piekmomenten. Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) is uw partner als het gaat om een snelle en kwalitatieve invulling van uw (tijdelijke) personeelsbehoefte. Wij brengen op een flexibele en snelle manier vraag en aanbod bij elkaar met gekwalificeerde zorgprofessionals!

Divers team
Wij beschikken over een bestand met veel professionals in de zorg. Ons bestand is heel divers in specialisaties, kennis, ervaring en achtergronden. Alle zorgprofessionals zijn door ons persoonlijk gesproken en gescreend en per direct beschikbaar.

Uw zorgvraag staat centraal
Voor aanvang van de opdracht plannen wij altijd een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij samen met u uw personeelsvraagstuk in kaart. Wij bespreken het functieprofiel en houden rekening met uw wensen en behoeften. Op basis van heldere afspraken en met een gedegen begeleiding van onze adviseur komen wij zo tot oplossingen.

Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting staat 24/7 voor u klaar!

Wij leveren u snel en vooral voordelig gekwalificeerde zorgprofessionals!

© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted