Over ZBW


Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) is een arbeidsbemiddelingsbureau met een jarenlange ervaring in de Zorg & Welzijn. Wij werven, selecteren, bemiddelen en ondersteunen (startende) zzp'ers in de zorg. Zo brengen wij zelfstandige zorgprofessionals en zorginstellingen met een personele zorgvraag samen. Wij bieden een kwalitatieve en snelle invulling. Doordat wij zelf uit de zorg komen, kunnen wij onze zorgprofessionals op basis van onze eigen professionaliteit beoordelen en ondersteunen.

Wij denken in oplossingen
Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het team van ZBW denkt actief met u mee. Hierdoor geven wij aan uw zorgvraag snelle invulling en ondersteunen u waar nodig. Wij luisteren goed naar onze opdrachtgevers en naar onze zzp'ers/werkzoekenden. Zo stemmen wij wederzijdse wensen goed op elkaar af. Wij hanteren hierbij een transparante en oplossingsgerichte aanpak.

Wederzijds opdrachtgeverschap
De opdrachtgever kan bij ons terecht voor tijdelijke en vaste invulling van een personeelsbehoefte in de zorg. Onze zorgprofessionals zijn gedreven gediplomeerde ondernemers of kandidaten die altijd op zoek zijn naar uitdagende opdrachten of vaste functies. Wij brengen hen samen.

Flexibilisering
Hebben we nog de zekerheid van of kiezen we nog voor die baan voor het leven? Arbeidsverhoudingen veranderen in hoog tempo. De flexibilisering van personeel lijkt het toverwoord. In de zorg maken we hiermee dan ook grote stappen. Opdrachtgevers willen snel inspringen op alle mogelijke ontwikkelingen en zorgbehoeften en maken al veelvoudig gebruik van de flexibele schil. Steeds meer zorgprofessionals kiezen ervoor om zzp’er te worden en kiezen daarmee voor het ondernemerschap. ZBW ondersteunt hen hierbij.
Onze kernwaarden:
Flexibel | Oplossingsgericht | Persoonlijke benadering | Transparant | Maatwerk | Continuïteit
Digitaal en persoonlijk
Om tot een nog optimalere zorgbemiddeling te komen streeft ZBW ernaar eind 2018 volledige geautomatiseerd en gedigitaliseerd te werken. Zo kunnen we nog sneller, efficiënter en klantgerichter ons werk doen, met aanzienlijke voordelen voor onze zzp'ers en opdrachtgevers.
Onze aanpak blijft daarbij persoonlijk en we zien kwaliteit als een belangrijk speerpunt. Het leveren van kwaliteit is bij ons een belangrijk speerpunt. Zo kunnen we samen werken aan een fundamentele lange termijn relatie.
Klanten aan het woord

Wij waarderen de mening van onze klanten. Deze staan op onze pagina Klanten aan het woord. Ook met uw verbeterpunten gaan wij aan de slag. Uw mening geven over ZBW? Stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Partners van ZBW

Wij bemiddelen niet alleen, maar willen voor zzp’ers in de zorg ook meer kunnen betekenen. We werken samen met verschillende partners in de zorg. Op onze partnerpagina vind je meer informatie over de diensten die zij aanbieden.

© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted