Partners van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting

Wij zijn niet alleen een bemiddelingsbureau, maar willen voor jou - als zzp’er in de zorg - meer kunnen betekenen. Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting werkt samen met diverse partners die jou iets meer kunnen bieden: een korting op een dienst of een gratis adviesgesprek om je als zzp’er nog beter voor te bereiden of door te ontwikkelen tot ondernemer. Klik op de onderstaande aanbiedingen en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.

Let op! de kortingen gelden alleen voor aangesloten zzp’ers van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting.
partners aanbiedingen ZBW


Klachtenportaal | Zorg

Klachtenportaal | Zorg

 Klachtenportaal | ZORG is de partner van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting op het gebied van klachtenafhandeling. Klachtenportaal | ZORG biedt een volledige klachten- & geschillenregeling. Klachtenportaal | Zorg is een ervaren klachtenregeling en gespecialiseerd in het behandelen van klachten van cliënten van zzp’ers. 

Lees meer ...
Zorg voor leren

Zorg voor leren

 Zorg voor leren is de partner van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting op het gebied van scholingen voor zzp’ers in de zorg. Zorg voor leren biedt scholingen aan zoals voorbehouden en risicovolle handelingen, maar bieden ook de scholingen aan voor je BHV, indiceren, medisch rekenen of persoonlijke coaching. Benieuwd wat Zorg voor leren kan beteken voor jou als zzp’er van ZBW? 

Lees meer ...
BrightPensioen

BrightPensioen

 BrightPensioen is de partner van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting op het gebied van pensioen voor zzp’ers in de zorg. BrightPensioen biedt een pensioen aan, wat jij als zzp’ers zelf kunt inrichten. Benieuwd wat BrightPensioen voor jou kan betekenen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie. 

Lees meer ...

Deel deze pagina

Uw diensten hier?

Levert uw bedrijf een dienst of product in de zorg? Wij komen graag met u in contact.

© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted