Professional in de Zorg


Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) bemiddelt in losse diensten en tijdelijke opdrachten in de zorg. Maar we begeleiden en ondersteunen jouw ook als (startende) zzp’er met je ondernemerschap. Voor onze opdrachtgevers doen wij ook de werving en selectie van de openstaande vacatures. Als werkzoekende coachen wij jouw naar een leuke nieuwe baan in de zorg en helpen je tijdens je sollicitatieprocedure.

Wat past bij jou?
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vaste baan of een tijdelijke opdracht. Wij streven altijd naar de juiste match. Zo hebben of zoeken wij de leukste opdrachten of vacatures voor je. Een baan die past bij jouw wensen, competenties en behoefte.

Proactief, open en eerlijk
Wij zijn de actieve schakel tussen alle partijen. Jij als zorgprofessional bent belangrijk. Jouw wensen en mogelijkheden staan bij ons ook centraal. We hebben een goed persoonlijk contact. Daarin zijn we proactief, open en eerlijk en hanteren we korte lijnen.

ZBW doet meer
Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting is een groeiend bedrijf met een gezellig team. Vol met leuke ontwikkelingen voor jou als zorgprofessional. Benieuwd naar waar wij heen willen? Sluit je aan bij ons bureau en geniet onder meer van de kortingen of dienstverlening van onze partners. Of bekijk onze agenda voor bijeenkomsten of (bij)scholing in de zorg.


Wij zijn actief in de volgende sectoren

Verpleeg- en
verzorgings-
centra
Thuiszorg
organisaties
Hospice
Particuliere
instellingen
Gehandicapten-
zorg

© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted